Η Βίλα Villa Dei Sogni σας προσκαλεί να απολαύσετε μοναδικές διακοπές. Φροντίζοντας για μια ευχάριστη και άνετη διαμονή, σας καλωσορίζουμε με ένα ποτό ή ρόφημα της αρεσκείας σας.

Η Villa dei Sogni βρίσκεται σε έναν περιφραγμένο χώρο 4 στρεμμάτων, με κήπους και γκαζόν, όπου κυριαρχεί παντού η παραδοσιακή πέτρα και τα ξύλινα έπιπλα. Αποτελείται από 9 αυτόνομα δωμάτια 40 τ.μ.

Το κτίσμα είναι παραδοσιακό. Εσωτερικά ένας τοίχος έχει επενδυθεί με τούβλα παλαιάς κοπής, ενώ τα δωμάτια και τα λουτρά είναι πλήρως εξοπλισμένα για να έχετε μια άνετη διαμονή και μπορούν να φιλοξενήσουν 2-4 άτομα. Έχουν διακοσμηθεί με παραδοσιακά ξύλινα έπιπλα, μπρούτζινα αξεσουάρ, πίνακες ζωγραφικής, γκραβούρες της παλαιάς εποχής, επώνυμα υφάσματα του οίκου Guy La Roche, καθώς και πλήρη σετ καλλυντικών για την περιποίησή σας.

Διαθέτουμε πισίνα οικολογική (χωρίς χλώριο) για στιγμές δροσιάς και ξεκούρασης. Μπορείτε επίσης να σερβιριστείτε το πρωινό σας δίπλα στην πισίνα. Το Spa της (hydra pool) διαθέτει πρόγραμμα χαλάρωσης και ευεξίας.

Μια πλήρως οργανωμένη βίλα (4 κλειδιά) με πολυτελείς παροχές.

 
{ Villa dei Sogni
 
 
   english >>
Κεφαλλονιά, Επτάνησα, Τηλ.: 26710 81717, Fax: 26710 81737, Κιν.: 6958 456685
created by touristorama